Ingredienser som kryddere er felles
for mange internasjonale oppskrifter.
Her kan du se tilsettinger
som er lurt å ha for matlaging.
De blir brukt i flere oppskrifter.
Du kan også bruke dem
i matlagingen ellers.
Diverse
- buljongterninger (gjerne kylling)
- Dijon-sennep
- honning (flytende, i flaske)
- Balsamico-krem (i flaske)
- salt
- sukker
- olje (mild, til steking og dressing)
Kryddere i glass
- basilikum (tørket)
- dill (tørket)
- hvitløkspulver
- paprikapulver
- svartpepper (malt)
- timian (tørket)
- sesamfrø
Flytende
- eplecider-eddik
- sursøt saus
- chilisaus (sriracha eller Tabasco)
- Hoisin-saus
- Teriyaki-saus
- soyasaus (fins også som glutenfri)
Diverse tilsettinger som
kan være lurt å ha
når du lager mat.
Kryddere i glass eller boks.
Alle er vanlige i matlaging av
internasjonale retter.
For internasjonal mat kan du ofte
ha behov for disse flytende tilsettinger.