Lurt å ha tilgjengelig

Ingredienser som kryddere er felles
for mange internasjonale oppskrifter.
Her kan du se tilsettinger
som er lurt å ha for matlaging.
De blir brukt i flere oppskrifter.

Du kan også bruke dem
i matlagingen ellers.

Diverse

  • buljongterninger (gjerne kylling)
  • Dijon-sennep
  • honning (flytende, i flaske)
  • Balsamico-krem (i flaske)
  • salt
  • sukker
  • olje (mild, til steking og dressing)

Kryddere i glass

  • basilikum (tørket)
  • dill (tørket)
  • hvitløkspulver
  • paprikapulver
  • svartpepper (malt)
  • timian (tørket)
  • sesamfrø

Flytende

  • eplecider-eddik
  • sursøt saus
  • chilisaus (sriracha eller Tabasco)
  • Hoisin-saus
  • Teriyaki-saus
  • soyasaus (fins også som glutenfri)

Hjem (alle oppskriftene)

Tips og råd

Buljongterninger, sennep, honning, balsamicosaus, salt, sukker, olje.
Bilde 1
Diverse tilsettinger som
kan være lurt å ha
når du lager mat.

Syv krydderglass.
Bilde 2
Kryddere i glass eller boks.

Alle er vanlige i matlaging av
internasjonale retter.

Flasker av kryddersauser.
Bilde 3
For internasjonal mat kan du ofte

ha behov for disse flytende tilsettinger.

Hjem (alle oppskriftene)

Tips og råd